Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش قیمت خودرو در بازار همچنان ادامه دارد و با فروکش کردن هیجان بازار پیش‌بینی می‌شود افت قیمت‌ها متوقف نشود.

به گزارش عصر ایران به نقل از فارس، در پی برخورد دستگاه قضا با برخی سایت‌های فروش خودرو و جلوگیری از قیمت‌سازی در فضای مجازی و همچنین با مطرح شدن بحث بازگشت قیمت‌گذاری خودرو به شورای رقابت، روند کاهشی قیمت خودرو در بازار همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، افرادی که خودرو را با قصد سرمایه‌گذاری و به قیمت بالا خریداری کرده بودند حالا با مشکل فروش در بازار روبرو هستند. در حال حاضر قیمت‌‌های خودرو در بازار روندی نزولی دارد و با این حال خریدار چندان در بازار وجود ندارد و مردم منتظر کاهش دوباره قیمت‌ها هستند.

بررسی بازار خودرو نشان می دهد قیمت پژو 206 تیپ 2 که در اواسط اردیبهشت ماه به 110 میلیون تومان رسیده بود حالا در بازار با قیمت 94 میلیون تومان عرضه می شود.

قیمت پژو 405 نیز در بازار به 93 میلیون تومان رسیده بود که حالا تا 82 میلیون تومان پایین آمده است. در مورد سمند LX نیز باید به قیمت 98 میلیون تومانی این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه اشاره کنیم که در حال حاضر با قیمت 85 میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

قیمت پژو پارس نیز قبلا تا 112 میلیون تومان بالا رفته بود که حالا به 102 میلیون تومان کاهش یافته است.

در مورد قیمت 207 دنده‌ای نیز باید گفت که این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه با قیمت 155 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شد ولی حالا قیمت آن به 136 میلیون تومان رسیده است. قیمت پژو 207 اتوماتیک نیز قبلا به بیش از 200 میلیون تومان رسیده بود ولی هم اکنون در بازار 173 میلیون تومان عرضه می‌شود.

قیمت دنا معمولی نیز در بازار تا 132 میلیون تومان افزایش یافته بود ولی حالا با قیمت 121 میلیون تومان به مشتریان فروخته می‌شود. دنا پلاس نیز این روزها با قیمت 165 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود. در حالی که قیمت این خودرو نیز حدود یک ماه پیش در بازار 180 میلیون تومان بود.

در مورد محصولات سایپا نیز باید به قیمت 47 میلیون تومانی سایپا 131 در بازار اشاره کنیم که قبلا تا 58 میلیون تومان بالا رفته بود. قیمت سایپا 111 نیز قبلا 62 میلیون تومان بود که حالا به 53 میلیون تومان رسیده است.

درمورد ساینا نیز باید به قیمت 61.5 میلیون تومانی این خودرو در بازار اشاره کنیم که قبلا تا 71 میلیون تومان نیز افزایش یافته بود.

قیمت تیبا صندوق‌دار نیز در بازار با افت 7 میلیون تومانی نسبت به اواسط اردیبهش به 53 میلیون تومان رسیده است. تیبا هاچ بک نیز با همین میزان کاهش قیمت، امروز در بازار با قیمت 61.5 میلیون تومان عرضه می‌شود.

در بررسی بازار ساندرو استپ‌وی نیز مشاهده می‌شود که قیمت این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه به 240 میلیون تومان رسیده بود که حالا تا 210 میلیون تومان پایین امده است.

قیمت تندر 90 مدل E2 هم در بازار به 130 میلیون تومان رسیده در حالی که قبلا این خودرو با قیمت 160 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شد. قیمت تندر 90 پلاس دنده اتوماتیک نیز از 220 میلیون تومان به 187 میلیون تومان رسیده است.

قیمت سایپا 151 نیز که قبلا تا 60 میلیون تومان افزایش یافته بود حالا در بازار به 47.5 میلیون تومان رسیده است.

افت قیمت خودروهای مونتاژی

بررسی بازار خودروهای مونتاژی نیز نشان ‌می‌دهد که قیمت پژو 2008 از 470 میلیون تومان در اواسط اردیبهشت ماه با 125 میلیون تومان کاهش به 345 میلیون تومان طی روزهای جاری رسیده است.

قیمت چانگان CS35 نیز از 235 میلیون تومان در بازار به 188 میلیون تومان کاهش یافته است. قیمت سراتو سایپا هم از 400 میلیون تومان به 310 میلیون تومان رسیده و قیمت مزدا 3 نیز از 550 میلیون تومان به 420 میلیون تومان رسیده است.

درمورد هایما نیز باید به قیمت 298 میلیون تومانی این خودرو در بازار اشاره کرد که در اردیبهشت ماه تا 400 میلیون تومان نیز بالا رفته بود. قیمت سوزوکی ویتارا نیز از 600 میلیون تومان به 480 میلیون تومان رسیده است.

قیمت هیوندای اکسنت نیز در بازار از 400 میلیون تومان به 300 میلیون تومان رسیده و قیمت جک S5 از 400 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افت کرده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قیمت خودرو کاهش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول